Facebook

• Home
  • Help
  • Help voor deze website

Hulp bij het gebruik van deze site
Deze site bevat voor iedereen toegankelijke informatie over Centraal Wonen Zevenkamp. Voor leden, kandidaten en donateurs is er een besloten deel, waarin onder andere een ledenlijst, lijst van kandidaten en het archief van onze nieuwsbrieven is te raadplegen. Daarnaast kent het besloten deel een mogelijkheid om een e-mail te sturen aan alle geregistreerde gebruikers van deze site, dat zijn dus de leden, kandidaten en donateurs van de vereniging.

1. Aanmelden
Als je toegang wilt krijgen tot het besloten deel van deze site dien je jezelf aan te melden. Dat kan door te  klikken op Formulieren->Aanmelden bij deze site (Beweeg de muisaanwijzer naar Formulieren en klik dan op Aanmelden bij deze site). Je kunt ook aanmelden door hier te klikken.
Vul dan het formulier in en let op het volgende:

• Naam: Gebruik de naam waaronder je bekend staat. De administrator gebruikt deze naam om na te gaan of je toegelaten kunt worden.
  • Gebruikersnaam: Deze naam is niet geheim. Gebruik een korte simpele naam, bijvoorbeeld je voornaam.
  • Wachtwoord: Het is aan te raden hiervoor tenminste acht letters of cijfers te gebruiken, Liefst een combinatie van beide, bijvoorbeeld een deel van je naam en je geboortejaar of datum.
  • Email adres: Geef je eigen email adres op. Alle emails die via deze site aan je worden verstuurd gaan naar dit adres

Druk tenslotte op de knop Registreren.
Je ontvangt dan een email met je gebruikersnaam en wchtwoord. Bewaar dit goed, je wachtwoord is niet meer te achterhalen, ook niet door de webmaster.
Klik op de link in deze email. Onze website weet nu dat de email is aangekomen en dat dus het juiste email adres is gebruikt. De administrator zal nu controleren of je lid, kandidaat of donateur bent en als dit het geval is wordt je toegelaten tot het besloten deel, waar je op terecht komt nadat je met de gekozen gebruikersnaam en wachtwoord hebt ingelogd,

2. Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?
Klik op Inloggen in de groene menubalk op de pagina. Kies dan voor Wachtwoord vergeten? of Gebruikersnaam vergeten? Er verschijnt dan een formulier waarop naar je email adres wordt gevraagd. Vul dat in en klik op Verstuur. Ben je de gebruikersnaam vergeten dan wordt die per email naar je opgestuurd. Voor een vergeten wachtwoord is het ingewikkelder, omdat het wachtwoord bij de website niet bekend is. Je krijgt dan een email met een verificatie-code. Die code is een lange reeks cijfers en letters die lastig is in te voeren. Daarom kun je deze code het beste in de email selecteren en dan kopieëren. Klik dan op de link in de email en er verschijnt een pagina waarop je de verificatie-code kunt invullen. Selecteer het invulveld en plak de code er in. (Het is handig om jezelf de handeling kopieëren/plakken eigen te maken, hij is erg handig en kan vrijwel overal wordn toegepast). Vergeet niet om ook je gebruikersnaam in te geven en klik dan op verstuur. Je kunt nu een nieuw wachtwoord invullen.

3. Wijzig je email adres of je naam
Op de ledenlijst staat je naam en je emailadres vermeld. Heb je een nieuw emailares of wil je je naam wijzigen, ga dan naar Extra->Je profiel. Je ziet dan een pagina waarop je een nieuwe naam of een nieuw emailadres kunt invullen. Je kunt hier ook een nieuw wachtwoord kiezen, maar dat is niet nodig. Laat de velden voor wachtwoord leeg en je wachtwoord blijft ongewijzigd.

4. Ik was al ingelogd maar ik moet ineens opnieuw inloggen.
Als je ingelogd bent blijf je niet automatisch ingelogd. Als je 15 minuten lang niets aanklikt op de site, zal het systeem je automatisch uitloggen, ook al krijg je dat niet te zien. Klik je op de site iets aan dan gaat de periode van 15 minuten opnieuw in. Je kunt ook een "reload" of "refresh" van de pagina doen om de 15 minuten opnieuw te starten. Heeft het systeem 15 minuten lang geen activiteit gezien, dan wil het systeem zeker weten dat dezelfde persoon nog steeds achter het toetsenbord zit en zal het vragen om opnieuw in te loggen. Dit is dus geen fout maar een beveiligingsmaatregel die moet voorkomen dat een computer in ingelogde toestand onbeheerd wordt achtergelaten.

Afdrukken