Facebook

  • Home
  • Rondleiding volgen

Wil je een beeld krijgen hoe het is om te wonen bij Centraal Wonen Zevenkamp? Volg dan een rondleiding. Die organiseren we elke derde zaterdag van de maand.

Bekijk de gemeenschappelijke tuinen, de eetbare wijktuin en algemene ruimtes. Maak een praatje met bewoners in hun gezellige CW-Café. Neem je kind mee of je schoonmoeder en maak kennis met dit leuke en mooi gelegen woonproject in Zevenkamp. Je hebt gegarandeerd een heel onderhoudende middag!

 Volgende rondleiding:18 juli  15.00 uur.Onder voorbehoud in "light" versie. Ze zal dan ongeveer 1 uur duren.Er is dan helaas geen koffie of thee en ook geen  ontvangst en afsluiting binnen in ons Café .We gaan in kleine groepjes van zo'n 3 personen op stap.We verzamelen dan buiten in de open lucht op het "Vlaggenmastplein". De binnenplaats met de vlag dus.De groepjes starten  en beëindigen met hun begeleider de rondleiding vervolgens vanaf elk een ander punt .


De  rondleidingen zijn  18 juli   , 16 augustus, 19 september, 17 oktober, 21 november, 19 december, 2020  om 15.00 uur

 Opgeven

Wil je meedoen aan een rondleiding, stuur dan een e-mail naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kandidaat worden?

Heb je de rondleiding gevolgd?  Lees meer over hoe je kandidaat kunt worden

 

Afdrukken