Facebook

Klusters zijn de gemeenschappelijke ruimten in Centraal Wonen Zevenkamp. Alle klusters zijn rookvrij.

Het klussenkluster

In deze ruimte kun je klussen en knutselen. Je kunt je eigen gereedschap gebruiken of gebruik maken van een aantal machines en gereedschappen die gemeenschappelijk eigendom zijn van de vereniging.

CW Café

Hier kun je rookvrij wat drinken en lekker kletsen.

Kluster Noorderlicht

Van deze ruimte kun je gebruik maken als je met een groepje wilt eten, je verjaardag wilt vieren of iets dergelijks.
Regelmatig is hier op vrijdag café De Buuf van 11 tot 13 uur. Hierna wordt regelmatig een lunch aangeboden. Zie voor details de kluster agenda.

Het Atelier

Hier wordt getekend, geschilderd gemozaïekt etc. Regelmatig dinsdagochtend buiten de vakantieperiode van 11:00 tot 13:00 Open Krea Ochtend. Hier kun je alles doen wat je als creatief ervaart, zelfs het drinken van een bak koffie of thee is oké.

De Bovenkamer

Dit is een ruimte die o.a. gebruikt wordt voor toneel- en muziekrepetities. Deze ruimte kan ook door mensen van buiten CW7 tegen een vergoeding gehuurd worden.

Stiltekluster

De stiltekluster wordt gebruikt voor meditatie, Do in lessen en alle zaken die te maken hebben met rust en ontspanning.

Kluster August

In deze ruimte is een grootbeeld TV aanwezig, waarop regelmatig gezamenlijk naar films en TV programma's wordt gekeken. Ook geschikt voor ledenvergaderingen, muziek- en theatervoorstellingen.
Hier is meestal maandagochtend van 11.00 tot 13.00 uur Kranten Café August voor koffie, thee of een kletspraatje ;-) .

Kluster Staminee

Van deze ruimte kun je gebruik maken als je met een groepje wilt eten, je verjaardag wilt vieren, vergaderen of iets dergelijks.

De wasruimten

Op iedere gang bevindt zich een kluster met daarin een wasruimte. Hier kunnen bewoners tegen geringe betaling gebruik van maken.

De bergingen

Op iedere gang bevindt zich een berging en een fietsenberging. Iedere bewoner heeft in de berging een (beperkt) plekje om zijn spulletjes op te slaan.

De moestuin

De moestuin heeft een aantal bedden, die aan het begin van het seizoen verdeeld worden onder leden die dit willen.

De logeerkamers

We beschikken over drie logeerkamers, waarvan één luxe en twee eenvoudige. Deze kunnen gereserveerd worden bij de logeerkamerbeheerder. De huur wordt per nacht berekend. Verhuur kan alleen via één van de bewoners van CW Zevenkamp.

Afdrukken