Skip to main content

Leven in CW7

Een dagje in…

De vogels fluiten en de zon komt net op. Dit wordt een mooie dag. Met koffie in je hand kijk je uit het raam en zie je een paar kinderen verstoppertje spelen. Wat ga je doen? Mediteren in de Stilteruimte, je fietsband plakken in het Klussenkluster of door het nieuws scrollen en thuis vertoeven.. je begint met een wandeling langs de plas. Aan het eind van de middag hoor je een hofje verder gelach en gekeuvel, dat klinkt gezellig. Je loopt langs voor een praatje. “Pak wat te drinken en kom erbij!”

Gemeenschappelijke ruimtes

Het Atelier
Dé ruimte voor de creatievelingen binnen CW7. Regelmatig is er een inloopochtend; een moment om samen te tekenen, schilderen of mozaïeken.

De Bovenkamer
Deze ruimte wordt gebruikt voor toneel- en muziekrepetities. Ook door mensen van buiten CW7 te huur tegen een vergoeding.

Kluster Noorderlicht
Een verjaardag vieren, etentje organiseren of een workshop geven? Dit kluster is speciaal ingericht om bijeen te komen en samen te eten.

Het Klussenkluster
Maak, klus, bouw, repareer. Dit kluster heeft gemeenschappelijk gereedschap beschikbaar.

Het CW Café
Doe een drankje, klets bij met de buren of doe een dansje.

Stiltekluster
Mediteren of meedoen aan een Do-In les. Hier vind je rust en ontspanning.

Kluster August
Een beetje de huiskamer van CW7. Samen films, sport en Netflix kijken of vergaderen is mogelijk door goede technische voorzieningen.

Kluster Staminee
Net als in het Noorderlicht is het hier goed vertoeven met een etentje of verjaardag.

De wasruimten
Op iedere gang bevindt zich een kluster met daarin een wasruimte. Hier kunnen bewoners tegen kostendekkende betaling gebruik van maken.

De bergingen
Op iedere gang bevindt zich een berging en een fietsenberging. Iedere bewoner heeft in de berging een (beperkt) plekje om zijn spullen op te slaan.

De moestuin
Een aantal bewoners zijn druk in de weer met het planten, zaaien en oogsten van aardbeien, courgettes, kruiden voor eigen gebruik. De moestuin is een vruchtbare plek.

De logeerkamers
Een keer logeren in CW7? Dat kan als je een bewoner kent of kandidaatlid bent. Er zijn 3 logeerkamers, waarvan één luxe appartementje en twee eenvoudige kamers.

Iedereen talent

Kom tot bloei in CW7! Iedereen is wel ergens goed in, of dit nu op creatief, innovatief, sociaal of organisatorisch vlak is. Door de verscheidenheid aan talent binnen CW7 en de ruimte om je te uiten is er volop de mogelijkheid je te ontwikkelen. Daarvoor is wel initiatief en inzet nodig. Sluit je aan bij een commissie, organiseer een evenement of denk mee over de toekomst van CW7.